Servicii

O soluție personalizată pentru dumneavoastră și mediul dumneavoastră de lucru. Cu un serviciu certificat.

DAI oferă gratuit pentru utilizare automate moderne și o gamă largă de produse pentru a satisface diferite nevoi ale consumatorilor, estetice și stil de viață. Pentru că fiecare client este unic.

Zona de pauză personalizată

Fie ca spatiul este mare sau mic, credem ca este important sa facem placut locul pentru o pauza. De aceea un strop de design nu strică. Fiecare locație este evaluată cu atenție de experții noștri care, pe baza caracteristicilor structurii, proiectează zona, recomandă tipul adecvat de automat.

Automate contemporane

Selectăm automate cu fiabilitate maximă, performanță și versatilitate. Lucrăm alături de producători consacrati si cu traditie, astfel încât noile nevoi ale consumatorilor să poată fi transformate în soluții pentru piață. Automatele sunt construite cu tehnologii bazate pe economisirea energiei și durabilitate.. Automatele furnizate pot fi configurate cu sistemele de plată care se potrivesc cel mai bine nevoilor: monede, bancnote, chei electronice, carduri de credit dar și sisteme fără numerar prin telefoane mobile și aplicații, cu securitate maximă a tranzacțiilor, destinate celor care folosesc pe scară largă telefoane mobile.

Alimentarea automatelor

Echipa noastră este formată din profesioniști cu mulți ani de experiență în sectorul vendingului, actualizați constant cu cursuri de formare. Serviciul de reaprovizionare se efectuează de câte ori este necesar pentru a menține automatele întotdeauna ordonate, curate și aprovizionate. La fiecare pas, operatorii nostri curata utilajul, pentru a garanta conditii optime de igiena, verifica datele de expirare a produselor din dozator si completeaza cu produsele lipsa, verifica functionarea regulata si inregistreaza datele de consum.

Asistență și întreținere. Prevenirea în primul rând.

Considerăm că este esențial să intervenim în prevenire. Tehnicienii noștri efectuează întreținerea preventivă și înlocuirea pieselor supuse uzurii, având ca scop evitarea apariției defecțiunilor și asigurarea unei funcționări optime. În cazul unei avarii, intervențiile indicate sunt efectuate de tehnicieni în termen de 8 ore de lucru.

Control punctual de la distanță al serviciului

Pentru a garanta o asistență în timp util, eficientă și simplificată, DAI utilizează cele mai avansate tehnologii aplicate vendingului. Sala de control este punctul de sprijin al colectării datelor, gestionării și controlului intervențiilor tehnice. În timp real primește rapoarte de defecțiune și oferă indicații pentru intervenții tehnice prompte. Prin instalarea unui modem GPRS, fiecare automat este conectat la centrul de operațiuni și poate alimenta sistemul de management. Activarea sistemului de telemetrie permite reducerea timpilor de intervenție.

Mai multe informații despre serviciul nostru?

CONTACTAŢI-NE