RO EN IT

office@eurcomtur.ro

021-457.15.15 021-457.15.16

Tel verde : 0800 070 070

Eur Comtur - Lorem ipsum dolor

Despre noi

Organizatia Eur Comtur a fost infiintata in anul 1991 si face parte din Buonristoro Vending Group, situata in top 3 in Italia. Buonristoro Vending Group are ca domeniu de activitate distibutia automata, iar ca unic obiectiv serviciul de inalta calitate oferit clientului prin intermediul automatelor de bauturi calde.

Echipa Eur Comtur este formata din profesionisti atenti la fiecare detaliu.

Prin dinamismul si profesionalismul de care am dat dovada in tot acest timp, organizatia nostra s-a extins pe plan national.

Astazi dispunem de o echipa de formata dintr-un personal tanar, bine calificat, motivat ,cu un nivel superior al conduitei profesionale, cu un puternic spirit de echipa, avand acelasi obiectiv: satisfactia clientului.

Eur Comtur utilizeaza o gama larga de distribuitoare automate ce se pot adapta necesitatilor societatii dumneavoastra prin designul placut si functionalitatile complexe. Astfel se va rezolva problemele de spatiu si timp a institutiilor si companiilor care intentioneaza sa ofere angajatilor, clientilor sau publicului un serviciu rapid si placut.

Distribuitoarele automate sunt dotate cu cele mai bune sisteme de incasare, fiind in masura sa accepte monede ,bancnote si credit electronic.

Va asiguram cu promtitudine si in sistem gratuit instalarea aparatelor,aprovizionare si service-ul acestora.

Prin intermediul nostru puteti oferi angajatilor si clientilor dumneavoastra. cel mai bun serviciu, cele mai bune produse la cel mai bun pret.

Eur Comtur va pune la dispozitie solutii complete in managementul consumului de bauturi calde.

La solicitarea dumneavoastra telefonica sau prin email,un agent de vanzari se va deplasa la locatia stabilita si va va oferi consultanta in ceea ce priveste alegerea solutiei optime de instalare a unui distribuitor de bauturi calde.

Am invatat sa ne adaptam cerintelor si dezvoltarii pietei de vending, de aceea reusim sa ne aflam printre cei mai buni, caracterizandu-ne prin onestitate, promptitudine si incredere.


Experienta bogata in domeniu ne permite sa va garantam solutia cea mai avantajoasa, ofertele nostre incluzand preturi acceptabile.