Despre noi

Experiență și pasiune. Rădăcini solide pentru a reporni cu sprint.

EUR COMTUR a fost înfiinţată în anul 1991, valorificând experienţa italiană consolidată în peste 30 de ani în domeniul vending-ului. Mulţumită unei politici orientate către îmbunătăţirea serviciului şi implementarea unor înalte standarde profesionale, firma şi-a consolidat poziţia pe piaţa românească, fiind în plină expansiune. Poziţionarea noastră pe piaţa vending-ului este la nivel national cu 8 filiale (Bucureşti, Timişoara, Cluj, Piteşti, Târgovişte, Buzău, Focşani, Slobozia), care acoperă şi judeţele învecinate.Avem o cotă importantă de piaţă în domeniul băuturilor calde şi o pondere majoritară pentru băuturile reci.

O nouă realitate, sinteza expertizei companiilor istorice de vending: spa-ul Tuscan Supermatic (Mabel), Lombard Union Cafè, deja uniți ca DAI, la care s-a adăugat Sogeda în 2020, care funcționează pe coloana vertebrală a Adriaticii și în 2021 filiala de vending a Lombard Serim care a extins prezența Dai în Piemont și Liguria. Origini geografice diferite, dar aceeași pasiune și specializare: distribuția automată de cafea, băuturi și gustări.

DAI – Distribuție automată italiană

Iată numele nostru!

DAI – Distribuzione Automatica Italiana este brandul în jurul căruia s-au adunat experiențe de lungă durată în sectorul vendingului. Un „nou” punct de referință pentru companii, profesioniști, instituții și persoane fizice care doresc să le ofere angajaților, partenerilor, clienților sau membrilor familiei plăcerea unei pauze de calitate. Cu o nouă viziune a vendingului în Italia, pentru a oferi un serviciu punctual, în fruntea inovației și tehnologiei, anticipând noile nevoi ale clienților.

Mai multe informații despre serviciul nostru?

CONTACTAŢI-NE