RO EN IT

office@eurcomtur.ro

021-457.15.15 021-457.15.16

Tel verde : 0800 070 070

Eur Comtur - Lorem ipsum dolor

Descriere solutii oferite (distribuitoare)

SC EUR COMTUR SRL asigura gratuit urmatoarele servicii pentru automatele de bauturi calde:

Distribuitoarele automate pot functiona in sistem de “vanzare libera”, caz in care consumul se cuantifica conform contoarelor electronice existente pe fiecare aparat, pot functiona pe baza de chei electronice cu incarcare prealabila a unui credit, sau pot functiona cu monede de 0.50, 0.10 Ron si bancnote de 1, 5, 10 Ron sau jetoane valorice.

Distribuitoarele automate pot fi configurate in diverse moduri, astfel incat sa poata oferi 3 sortimente (cafea esspreso, cafea instant, ceai, ) in sistem “vanzare libera” (fara plata directa din partea angajatilor) si restul bauturilor sa poata fi obtinute in sistem “plata directa”, cu finantarea bauturilor direct de catre angajat, prin intermediul monedelor, jetoanelor speciale sau al cheilor electronice.

Utilitatea serviciului, care asigura o distributie eficienta in timp si spatiu pentru institutiile si companiile care intentioneaza sa ofere angajatilor, clientilor sau publicului un serviciu rapid si placut, a facut ca si in Romania distributia automatica sa apara, cererea fiind in crestere, iar piata serviciilor intr-o continua dezvoltare.

Datorita unei politici orientata catre imbunatatirea serviciului si implementarea unor standarde profesionale, societatea si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind in plina expansiune.

Apreciem pozitionarea noastra pe piata distributiei automatice (Bucuresti, Arad, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Buzau) ca reprezentind un procent important in domeniul bauturilor calde si un procent majoritar (de 70-75 %) in domeniul bauturilor reci si snaks.